Tot 50% korting op Chelsea boots bij Asos

Korting op een paar Chelsea boots? Wie wil dat nou niet! Mooi dus dat we vandaag een post doen over de grote Engelse webshop Asos. Op Asos vonden we namelijk een grote Chelsea boots sale, met maar liefst 21 verschillende modellen in de aanbieding! Nou zijn de prijzen bij Asos over het algemeen sowieso al redelijk scherp, maar op de modellen in de sale krijg je nu ook nog eens 20 tot 50% korting. Voor onder de 40 euro kan je al een paar nieuwe Chelsea boots scoren, heb je een budget van 50 euro dan heb je zelfs al de keuze uit onderstaande 12 verschillende paren!


Asos Chelsea bootsChelsea boots onder 50 euro

Heb je hierboven niks tussen zien staan dat je aanspreekt? Dan zul je iets dieper in de buidel moeten tasten, maar gelukkig is er meer. Voor tussen de 60 en 120 euro kan je namelijk een van de onderstaande Chelsea boots in huis halen. Een paar voor 120 euro is misschien nog steeds wel aan de prijs, maar als je bedenkt dat ze eerste meer dan 220 euro waren is het echt een flinke korting. Bovendien zijn de duurdere modellen hieronder ook van echt leer gemaakt. Je zult ze dus iets langer moeten inlopen, maar als je dat gedaan hebt en je zorgt goed voor de laarsjes kunnen ze enorm lang mee.

Goedkope Chelsea boots

Met zoveel keus is de kans groot dat er wel iets voor je bij zit. Immers zijn de modellen erg verschillend. Sommige met hak en andere zonder, een aantal zijn van echt leer en natuurlijk de verschillende kleuren. Heb jij een paar gevonden die helemaal jouw ding zijn? Maak je dan vooral niet druk over het feit dat Asos een Engelse shop is. Verzending van je nieuwe Chelsea boots naar Nederland is namelijk gewoon gratis!