Top winkels

Chelsea boots zijn bij de meeste webwinkels online te koop. Omdat wij dagelijks het internet afspeuren op zoek naar de leukste cheslea boots komen we veel verschillende webwinkels tegen. Sommige webwinkels goed en andere beduidend minder. Om onze ervaringen met jullie te delen hebben we deze top lijst gemaakt. Hier houden we bij welke webwinkels onze favoriet zijn voor het kopen van Chelsea boots en waarom.

1. Omoda.nl

Omoda.nl heeft een breed assortiment en is wat ons betreft altijd een goede webwinkel om te zoeken naar schoenen met een chique uitstraling en goede kwaliteit. Omoda staat in dit geval bovenaan deze lijst omdat ze ook binnen de Chelsea boots een enorm assortiment hebben. Voor heren zelfs het grootste assortiment dat we zijn tegen gekomen, met meer dan 40 verschillende modellen. Voor de dames zijn dat er zelfs bijna 130, omdat Chelsea boots bij dames populairder zijn. Bij Omoda heb je al Chelsea boots voor 50 euro en zijn ook luxere merken te koop.

2. Sarenza.nl

Sarenza.nl is een van onze favoriete webwinkels omdat de site gewoon erg prettig werkt. Het assortiment is daarnaast redelijk met circa 25 modellen voor mannen en 40 paar voor vrouwen. De prijzen liggen gemiddeld rond de 100 euro, maar echt luxe merken zijn er niet te vinden.

3. Assem.nl

Met circa 80 paar Chelsea boots is Assem.nl voor de high-end kopers zeker geschikt. Het assortiment bestaat voor een groot deel uit zwarte modellen en de gemiddelde prijs ligt bij Assem ruim boven de 100 euro. Het ontbreken van filters maakt de website helaas niet zo handig in gebruik.

4. Schuurmanschoenen.nl

Schuurmanschoenen.nl is de webwinkel van het bekende merk Schuurman Schoenen. Over het algemeen bestaat het assortiment uit wat toegankelijkere en goedkopere schoenen. Op het gebied van Chelsea boots is er dus relatief weinig te vinden. Ze hebben alleen chelsea boots voor vrouwen en het assortiment beslaat slechts 10 paar, waarvan het grootste deel zwart is.

5. Mooieschoenen.nl

Mooieschoenen.nl is een relatief nieuwe webwinkel die erg hard aan het groeien is. Type een zoekwoord in Google in omtrent schoenen en je zult ze vast en zeker langs zien komen. De beoordelingen van de site zijn erg goed en de leveringsvoorwaarden gunstig. Het aanbod chelsea boots is helaas nog wel erg klein, daarom onderaan deze lijst.