Top 3 merken Chelsea boots

Wij dachten dat het misschien wel handig zou zijn voor jullie om een paar merken op een rijtje te zetten die veel Chelsea boots in hun assortiment hebben. Je kunt uiteraard het lijstje zo lang maken als je wilt, want Chelsea boots zijn bij meerdere schoenmerken erg populair. Om te beginnen een top 3, maar er is altijd ruimte voor uitbreiding!

1. Fred De La Bretoniere
Fred de la Bretoniere Chelsea boots
Fred de la Bretonière is een bekende Nederlandse schoen- en tassenontwerper. Op de website van Assem en Omoda kun je veel Chelsea boots modellen en andere schoenen vinden van deze fantastische ontwerper. Zowel Chelsea boots met hak als zonder hak. Het Shabbies model is ook van deze ontwerper. Zijn stijl is vrij klassiek en het materiaal van de schoen is veelal van leer. Echt een kwaliteitsmerk dus. Als de schoenen niet in de aanbieding zijn, betaal je dan ook redelijk veel voor een paar: tussen de 100 en 200 euro. Maar het is natuurlijk veel leuker om ze met korting in de sale te scoren. En dat kan zeker als je de webwinkels van bijvoorbeeld Assem en Omoda in de gaten houdt!

2. Omoda
Omoda Chelsea boots
Omoda is één van de grootste schoenen webwinkels van ons land, dus het is geen verrassing dat op deze site ontzettend veel Chelsea boots worden aangeboden. Het eigen merk Omoda is in het Chelsea boots assortiment erg goed vertegenwoordigd. Omoda is van goede kwaliteit, goed betaalbaar en biedt wisselende stijlen. Je kunt voor een wat klassieker model kiezen met een spitsere neus en een klikhak of juist een stoerder bikermodel met ronde neus. Kijk dus eerst even naar het eigen merk van Omoda als je Chelsea boots wilt gaan aanschaffen.

3. Via Vai
Via vai chelsea boots
Via Vai schoenen hebben een Italiaans design. Een erg leuk merk als je het ons vraagt. Heel veelzijdig en ook met veel leuke Chelsea boots modellen! Zoals je op de voorbeelden ziet hierboven ontwerpen ze zowel Chelsea boots met als zonder hak. De modellen zijn vaak erg tijdloos en vrouwelijk. Dit is ook precies wat Via Vai wil bereiken met hun creaties. Via Vai is bijvoorbeeld te bestellen in de webwinkels van Assem.nl, Omoda.nl en Mooieschoenen.nl. je betaalt ongeveer tussen de 100 en 150 euro voor enkellaarsjes van dit merk. Vaak geheel van leer/suède, dus van hoge kwaliteit!