Replay Chelsea boots BARWELL en SINI

Sini-Barwell

Bekijk de aanbiedingen »

Het is inmiddels november en de eerste sneeuw is alweer gevallen. Als je nog geen winterbestendige laarsjes in huis hebt gehaald, dan is dit dus het moment! Jij wilt toch ook goed voorbereid de winter in gaan? Ons advies is om in ieder geval te kiezen voor laarsjes die waterdicht zijn (leer is je beste vriend) en een stevige zool hebben. Kijk maar eens naar de chelsea boots in dit artikel voor wat inspiratie!

Vandaag kwamen we deze twee paar stoere Chelsea boots van Replay tegen genaamd SINI en BARWELL. Zelf waren we niet zo bekend met schoenen van Replay, maar deze zijn absoluut leuk! Tenminste, als je een liefhebber van stoere Chelsea boots bent. Wat betreft kwaliteit zit je bij een medium/high-end merk als Replay natuurlijk sowieso wel goed. We gaan het dus vooral even hebben over de look, om te beginnen de Barwell:

replay_chelsea

Zoals we eerder al zeiden, het is een stoere schoen! Zowel de zwarte kleur als de dikke zool dragen hier natuurlijk aan bij. Verder zijn ze eigenlijk redelijk subtiel, dus opvallen zul je niet met deze Cheslea boots. Het dragen van een mooie jeans vinden wij de leukste combinatie met deze laarsjes. De prijs van dit model is 149.95 (gratis verzending) en is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 41.

chelsea boots replay

Dan het SINI model. Ook dit model is natuurlijk stoer, maar toch net iets speelser en net iets minder mainstream. Misschien kunnen we deze Chelsea boots zelfs een tikkeltje alternatief noemen? Het hangt er waarschijnlijk vanaf wat je er zelf bij gaat dragen. Het gevlekte patroon zal er in ieder geval voor zorgen dat je niet snel vieze plekken en krasjes zult zien. Voor ons een groot voordeel! Deze versie is net even een tientje duurder dan de Barwell, maar daar moet je het natuurlijk niet voor laten als je deze versie leuker vindt.