Remonte Dorndorf zwarte chelsea boots

Af en toe zetten we op Chelsea-boots.nl een specifiek model in het zonnetje. Helaas vinden we niet vaak een heel bijzonder model omdat Chelsea boots vaak nogal wat op elkaar kunnen lijken. Dit keer kwamen we echter een model tegen bij Schuurman Schoenen die echt een unieke look heeft! Bovendien is het model ook nog eens in de Chelsea boots opruiming bij Schuurman Schoenen, echt een mazzeltje dus als je op zoek bent naar iets bijzonders! Het gaat om de Remonte Dorndorf zwarte chelsea boots:

Zwarte Chelsea boots

Bijzonder aan dit model Chelsea boots zijn de stoere bandjes die over de wreef van de schoen lopen. Achter op de hak zitten deze bandjes vervolgens vast met een chrome metalen strip die het geheel nog stoerder maken. Aan de buitenkant zitten nog een aantal studs op de bandjes waardoor deze Chelsea boots echt in het oog springen.

Screen Shot 2015-12-04 at 12.06.24

Dit model is bij Schuurman Schoenen verkrijgbaar in de maten 37 tot en met 42. Bijna iedereen moet deze laarsjes passen dus! Ze zijn nu in de aanbieding dus kosten 79,99 in plaats van 99,99.

Screen Shot 2015-12-04 at 12.06.32