Panterprint Chelsea boots

Dagelijks speuren wij het internet af op zoek naar leuke Chelsea boots. Meestal maken we vervolgens toplijstjes om ook jou te helpen aan een nieuw paar voor een leuke prijs! Af en toe komen we echter een paar tegen dat we zo ontzettend leuk vinden dat we die even specifiek in het zonnetje zetten. Vandaag is zo’n dag want we kwamen deze stoere panterprint Chelsea boots tegen die we gelijk even willen delen!

Bekijken bij Sarenza »

Chelsea

Het gaat om de BENSIMON Chelsea Boots die we gevonden hebben bij Sarenza. Meestal zijn schoenen met dierenprint heel vrouwelijk, deze zijn juist een beetje stoer door de lage hak van 2.5 centimeter en daarom vinden wij ze helemaal leuk! Aangezien de winter er weer aan komt kunnen de hoge hakken sowieso de kast in, net als stoffen die niet tegen water kunnen. Gelukkig zijn deze BENSIMON Chelsea boots gemaakt van leer, perfect voor de winter dus! Ze staan ontzettend leuk onder jeans en zijn door het contrast lekker opvallend en speels.

Panterprint chelsea boots

De prijs van €145,00 is voor sommige misschien even slikken, maar ze zijn wel echt van leer. De levensduur zal met goed onderhoud dus lang zijn. Op dit moment zijn de maten 36 tot en met 41 nog verkrijgbaar, maar de voorraad is beperkt dus je moet er snel bij zijn. Twijfel je nog? Gewoon bestellen, je kan ze namelijk gewoon gratis retour sturen als ze niet bevallen. Trek ze thuis eens aan onder mooie jeans en we zijn ervan overtuigd dat je om bent! Heb je nog niet eerder een bestelling gedaan bij Sarenza? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief, dan krijg je 5 euro korting op je eerste bestelling!

Dierenprint chelsea boots