Nieuwe collectie Chelsea boots Topshoe

Dat Chelsea boots super leuk en hip zijn dat wisten wij natuurlijk al lang! Het is natuurlijk niet voor niks dat we een heel blog kunnen volschrijven over dit leuke model laarsjes. Met de groeiende populariteit groeit ook het aanbod Chelsea boots enorm. Enerzijds beginnen alle merken zo langzamerhand modellen op de markt te brengen, anderzijds krijgen steeds meer winkels een speciale categorie voor Chelsea boots. Het verbaasd ons overigens nog regelmatig dat er webwinkels zijn die dit niet hebben, terwijl ze wel Chelsea modellen in het assortiment hebben. Vandaag posten we over een enorme nieuwe collectie bij Topshoe.nl. Hier zijn sinds kort namelijk meer dan 100 nieuwe Chelsea boots aan het assortiment toegevoegd! Er zijn bijna oneindig veel variaties te vinden in printjes, met hak/zonder hak, stoer/elegant en ga zo maar door. Wij pakken de leukste 3 wat ons betreft er even uit.

Bekijk de collectie »

Zebraprint Chelsea boots

Een van de trends die wij erg leuk vinden binnen Chelsea boots zijn de half-dierenprint modellen. Een laarsje helemaal in dierenprint vinden we namelijk zelf vaak net iets te veel. Door enkel de helft van de laars te bedekken met print vinden we het ineens enorm leuk! Daarom is bovenstaand model onze favoriet binnen deze collectie.

Chelsea boots hoge hak

Dan de nummer twee in onze 3 favoriete Chelsea boots bij Topshoe. Dit model is ook een half-half model, maar dit keer niet met dierenprint. Het model heeft een mooie hoge zwarte hak en een elegante kleurcombinatie van zwart en sky-grey. Wat ons betreft perfect voor onder een jurkje tijdens een chique gelegenheid!

chelsea laarsjes

Dan het laatste model. Het betreft een model met een bijna platte zool en groen/bruine kleur. Dit model is van suede gemaakt en is versierd met een soort ribbeltjespatroon. Dit patroon geeft deze verder relatief rustige laarsjes een klein beetje glans. Wat ons betreft perfecte Chelsea boots voor op een normale school- of werkdag.