Chique bordeau chelsea boots

Bij de in Nederland misschien wat minder bekende webwinkel Spartoo is het op dit moment Crazy Days sale. Spartoo is een webwinkel met gigantisch veel schoenen en kledingstukken in het assortiment. Op dit moment zijn meer dan 10.000 producten in de sale! Dat is natuurlijk gigantisch veel. De producten in de sale hebben allemaal een korting tot 30%, dus konden wij het niet laten om door het aanbod heen te bladeren op zoek naar een top paar chelsea boots! Omdat we vaak relatief stoere modellen op de site plaatsen waren we dit keer op zoek naar een chique model en die hebben we kunnen vinden!

Bekijk nu de sale »

Bordeau chelsea boots

Het gaat om dit paar genaamd Bordeau van Fru.it, een merk uit Italië. Misschien niet een paar dat voor iedereen geschikt is, maar wij vinden ze erg elegant en chique. Ze zijn wat minder mainstream dus als je ze koopt heb je echt iets bijzonders in je kast staan. De hoge hak, de donkerrode kleur en de alligator schubben op de onderkant dragen allemaal bij aan de unieke look. Met de wintermaanden op komst kan dit een geweldig paar laarsjes zijn om onder jeans te dragen naar een business-casual feestje of evenement. De brede hak heeft een hoogte van 7.7 centimeter, elegant hoog dus maar prima een hele avond op te lopen!

Rode chelsea boots met hak

De prijs van deze bordeaux rode chelsea boots is normaal gesproken 275,00 euro. Gelukkig zijn ze nu in de sale met 30% korting waardoor je nog maar 192,50 euro hoeft te betalen. Dat is dus een korting van rond de 80 euro! Goedkoper ga je deze laarsjes waarschijnlijk niet meer tegenkomen, dus als dit helemaal jouw ding is sla dan nu je slag. Helaas zijn al niet meer alle maten leverbaar, maar de maten 36, 38, 40 en 41 zijn nog op voorraad.

Chique chelsea boots