Chelsea boots voor kinderen Omoda

Zelf hebben we nog geen kinderen dus kijken we niet vaak in de categorie kinderen als we op zoek zijn naar Chelsea boots. Vandaag namen we wel een kijkje en hebben we onze favoriete Chelsea boots voor kinderen bij Omoda op een rijtje gezet. We schrokken wel even van de prijzen, want kinder Chelsea botos zijn zeker niet goedkoop, maar wel ontzettend schattig! Ze staan op volgorde van prijs, dus het is niet zo dat wij de bovenste perse het leukste paar vinden, het blijft immers een kwestie van prijs/kwaliteit verhouding.

Goedkope Kinder chelsea bootsChelsea boots voor kinderen

De bovenste vier paar waren de goedkoopste kinder Chelsea boots die we hebben kunnen vinden. We moeten eerlijk zijn, het zijn niet onze favorieten. Het rode model aan bovenaan links vinden we wel erg leuk, omdat er meestal weinig kleur te vinden is binnen Chelsea boots. Dit paar is ook nog eens in de sale dus dat komt goed uit! Dan de tweede rij: Hier zitten echt ontzettend schattige schoentjes tussen. De eerste twee zijn lekker speels, de derde is een stoer model en de laatste heeft een glimmend patroontje. In onze ogen voor ieder wat wils dus, voor een prijs van net onder de 80 a 90 euro.

Onderstaande paren worden al wel wat aan de dure kant met circa 100 euro. De eerste drie zijn misschien neutraal, maar wel erg leuk afgewerkt met een licht stoere look. Het vierde paar is vervolgens echt heel meisjesachtig met een leuke versiering erop voor de echte girlygirls. Erg afwijkend bovendien van wat je vaak bij Chelsea boots voor volwassenen ziet! Het tweede model van de tweede rij is hier weer een variant op, die net iets eleganter is. Er zijn dus erg veel leuke Chelsea boots te vinden voor kinderen. Bovendien zijn de modellen voor kinderen wat meer versieringen op de laars, iets wat van ons ook bij volwassenen meet zou mogen!

Chelsea boots
Versierde chelsea boots