Chelsea boots aanbiedingen bij Omoda

Een titel om blij van te worden dachten wij zo: Chelsea boots aanbiedingen! De laatste maanden komen er veel aanbiedingen langs hier op Chelsea-boots.nl. Niet gek natuurlijk, aangezien we al midden in het winterseizoen zitten dus de eerste uitverkopen al beginnen. Schoenenwinkels beginnen namelijk altijd al vroeg met het aanbieden van het assortiment voor het aankomende seizoen.

Vandaag keken we op Omoda.nl en vonden we maar liefst 120 verschillende modellen Chelsea boots in de aanbieding. De kortingen zijn nog niet gigantisch aangezien het pas het begin van de sale is. Toch is het slim om nu al even te kijken, omdat je nu nog alle keuze hebt en er nog heel veel maten beschikbaar zijn. De kortingen verschillen flink per model, maar liggen ergens tussen de 20 en de 80 euro. Gemiddeld gezien kun je iets van 30 euro korting krijgen. Dat is al snel meer dan 30% korting, profiteren dus!

Om je alvast een kijkje te geven in de aanbiedingen hebben we hier een kleine selectie voor je. De diversiteit is echt groot. Zo zijn er veel modellen met hakken, maar ook zonder hakken. Verder zijn er voornamelijk donkere kleuren (zwart en bruin), maar zijn er her en der ook leuke printjes te vinden.

Chelsea boots aanbiedingen
Screen Shot 2015-12-07 at 19.59.33

Verzending is voor bijna alle Chelsea boots bij Omoda gratis (vanaf 50 euro) en je kunt gratis retourneren. Beter nu gekocht en later retourneren, dan nu twijfelen en een goede deal mislopen!