Chelsea boots aanbieding bij Sarenza – Tot 60% korting

Net als veel andere grote websites in de kledingbranche heeft ook Sarenza op dit moment een grote winteruitverkoop. Een top moment om weer eens op zoek te gaan naar een goede Chelsea boots aanbieding dus! Tijdens de sale lopen de kortingen op (met name dames) schoenen op tot 60%. Omdat Chelsea boots enorm populair zijn is de uitverkoop daar enigszins beperkt, maar toch heb je snel 20% korting te pakken. Aangezien een goed paar Chelsea boots vaak rond de 100 euro kost bespaar je dus snel even 20 euro. Kan je weer een avondje extra stappen of naar de film!

Zoals we wel vaker doen posten we ook in dit artikel alleen onze favoriete modellen uit deze Chelsea boots aanbieding. In totaal zijn er maar liefst 53 modellen in de aanbieding, dus dit is zeker niet alles! We hebben helaas niet de tijd om alle modellen in deze aanbieding te bespreken, dus zul je toch ook echt zelf even moeten kijken! En zeg nou zelf, dat is toch geen straf?

Chelsea boots aanbieding
aanbieding chelsea boots

We hebben dit keer gekozen voor de wat elegantere modellen. In andere artikelen kozen we de laatste tijd juist vaak de stoere modellen die perfect zijn voor de winter. De winter heeft ons tot nu toe echter flink in de steek gelaten, dus kunnen we alvast wat leuke Chelsea boots voor de zomer gaan uitzoeken. Kies je toch voor een stoer model Chelsea boots? Dan is de Pieces Umiko Chelsea misschien wat voor jou. Onze favoriet is dit keer de Georgia Rose Leipoa. Een elegant model met een voor Chelsea boots ongewoon smalle hak. Juist omdat deze net even wat anders is dan ‘normaal’ is het onze favoriet. Met een oorspronkelijke prijs van 119 euro en 20% korting is deze Georgia Rose nu te koop voor 95.20 euro.